Gazdasági jog

A Kovács Kázmér Ügyvédi Társulás gazdálkodó szervezetek számára tartós jellegű megbízás alapján teljes körű jogi szolgáltatást nyújt. A megbízás kiterjed bíróság előtti, magyar és szükség esetén külföldi hatóságok előtti képviseletre, egyedi és blankettaként felhasználható okiratok szerkesztésére, cégjogi és egyéb tranzakciók lebonyolítására.

A Társulás tagjai magyar nyelv mellett angol és / vagy német nyelven is teljesítenek megbízást, vagy szerkesztenek okiratot.

A Kovács Kázmér Ügyvédi Társulás tagjai – mint kizárólagos jogi képviselők – a kisebb forgalmat lebonyolító cégek mellett, teljes körű jogi szolgáltatást nyújtanak egy közismert osztrák tulajdonú, országosan közel 30 üzlettel rendelkező kereskedelmi vállalkozás, valamint egy közel 1.000 bérleménnyel rendelkező ingatlankezelő részére. Emellett a Társulás állandó megbízása alapján szerződéses és szerződésen kívüli jogviszonyból származó jogvitákban ellátja a világ egyik vezető elektronikai cégének a kizárólagos jogi képviseletét is. Egyedi, a Magyar Köztársaság szakminisztériumaitól, az Alapvető Jogok Biztosának Hivatalától érkezett megbízások alapján a Kovács Kázmér Ügyvédi Társulás eseti tanulmányok, más esetben a széles értelemben vett gazdasági jogot érintő megvalósíthatósági szaktanulmányok elkészítését végezte.